Diensten

BI, Data Science en Analytics consultancy

Of u nu bij ons komt met een business-vraagstuk, een communicatie- of technische vraagstuk, met onze implementatie ervaring haalt u de juiste kennis in huis.

Gaan bezit een enorme hoeveelheid kennis en expertise op verschillende werkgebieden. En niet onbelangrijk: we zijn naast techniek vooral sterk in integratie en de communicatie met uw business. Zo slaan we een brug tussen de business en IT. We optimaliseren uw informatiebehoefte en houden rekening met de in-house kennis en kunde. Ook, door gebruik te maken van geavanceerde software en technieken, kunnen we patronen in uw data opsporen, visualiseren en voorspellen. Denk bijvoorbeeld aan fraudedetectie, optimalisatie van uw callcenter en prijsoptimalisatie.

Project management en coaching

Ook hebben wij uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement. Sinds 2012 zijn we daarin volledig toegespitst op het Agile gedachtengoed met veel ervaring in de Scrum methode. Teams coachen en transformeren om daadwerkelijk succes te faciliteren en kosten besparen door datgene te doen wat ├ęcht waarde toevoegt. Altijd met de blik voorruit, daarmee maken wij het verschil.

Enkele van onze klanten:

mammoet bose heineken akzonobel enexis postNL nationalenederlanden samskip grandvision achmea frieslandcampina jumbo leiden universiteit